Blog

Webdesign en Mobile webdesign

24 juni, 2015

Marble Systems is al jaren een bekende webdeveloper in de omgeving van de Bommelerwaard en rond ‘s-Hertogenbosch. Zo hebben wij al diverse tevreden klanten in: Zaltbommel, Den Bosch, Kerkdriel, Gorinchem, Ammerzoden en Waardenburg.

Marble Systems is een veelzijdige webdeveloper. Wij leveren niet een standaard website of webshop maar denken verder met u mee. Zo haalt u het meeste resultaat uit uw website of webshop.

Mobiele website laten maken
Het is geen nieuws dat websites steeds vaker worden bezocht met mobiele apparaten. Wij maken uw website of webshop geschikt voor mobiel gebruik. Dit doen wij door uw website in responsive design te maken of door een speciale mobile website te ontwikkelen. Als uw website geschikt is voor mobiel gebruik, bereikt u hiermee u een hogere plaats in Google. Hiernaast kunnen wij meer voor u betekenen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Website op maat laten maken
Als u net start met uw webshop is het lastig te bepalen aan welke eisen een webshop moet voldoen. Daarom denken wij graag met u mee, zodat uw webshop aan uw wensen voldoet, maar waarbij het ook mogelijk is om uit te breiden of juist te krimpen. Heeft u al nagedacht dat het ook mogelijk is om uw producten automatisch op marktplaats te plaatsen? Dit bespaart u veel tijd en behaalt u meer winst uit uw online verkoop!

Branchespecifieke website laten maken
Marble Systems laat uw website graag aansluiten op de branche waarin u werkzaam bent. Niet alleen qua design, maar ook met verschillende toepassingen. Zo hebben wij ervaring met koppelingen vanuit Skarabee voor websites voor makelaars en met Cyclesoftware voor de wielerbranche. Maar wij kunnen ook een koppeling naar Agriplaats.nl, Marktplaats.nl of Funda maken. Zo wordt uw aanbod met één druk op de knop landelijk getoond.

Contact Marble Systems
Marble Systems is gevestigd in Bruchem, gelegen aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar, maar natuurlijk komen wij ook graag bij u langs om kennis te maken met u en uw onderneming. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen zodat wij u hierin kunnen adviseren en kunnen vertalen in uw professionele website.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.