Blog

VoIP. Het nieuwe bellen

12 maart, 2015

Bellen via een vaste lijn heeft verschillende voordelen: Goede bereikbaarheid en voordelige beltarieven. Helaas is de aanschaf van een vaste lijn vrij duur, om over de vaste kosten en de maandelijkse rekening maar te zwijgen. Met VoIP telefonie is een vaste lijn met hoge kosten overbodig maar u behoudt de voordelen van de vaste lijn!

Wat is VoIP telefonie?
VoIP telefonie betekent Voice-Over-Internet-Protocol. VoIP wordt ook wel internetbellen, IP-telefonie of bellen over internet genoemd. Dit is precies wat VoIP is: bellen via uw internetaansluiting.

Internetbellen heeft meerdere voordelen:

Telefoonkosten besparen.
Wanneer u kiest voor bellen met VoIP heeft u een onbeperkt aantal inkomende en uitgaande lijnen. Een dure ISDN-verbinding of aparte kosten voor een vaste lijn zijn overbodig. Uw huidige internetverbinding is alles wat u nodig heeft!

Naast het besparen op uw maandelijkse kosten, bespaart u ook per telefoongesprek. Het starttarief van VoIP is vaak de helft goedkoper dan bellen met de vaste lijn. Hierbij is het tarief per minuut zeer aantrekkelijk. Uiteraard wordt dit afgerond op seconden. U vindt een overzicht van onze pakketten en tarieven op www.marblesystems.nl/voip

Wat kost VoIP bellen? VoIP telefonie bestaat uit minimaal drie componenten: Een telefoonnummer, een VoIP account en een pakket.  Met behulp van onze VoIP-calculator berekent u het eenvoudig! U vindt de kostencalculator via: www.marblesystems.nl/voip

Overal bereikbaar met internetverbinding
.
Het VoIP-telefoonnummer is gekoppeld aan uw IP-adres. Als u op uw laptop werkt, bent u overal op dit vaste nummer bereikbaar als u een internetverbinding hebt.

Goede kwaliteit
De kwaliteit van het signaal is veel beter dan reguliere verbindingen. Hierdoor werd het geluid zelfs als “te goed” ervaren. Dit is tegenwoordig met een speciale functie te verhelpen.

Marble Systems en VoIP telefonie
Bij Marble Systems is VoIP telefonie volledig in de Cloud. Hierdoor is er geen fysieke telefooncentrale nodig in uw werkruimte, alleen telefoontoestellen. Marble Systems rekent geen eenmalige kosten. Hierdoor bespaart u al vanaf de eerste dag! In onze webshop vindt u ons assortiment telefoons die geschikt zijn voor het bellen via uw ip-adres.

Vrijwel alle diensten en pakketten zijn binnen één dag te instaleren en zijn maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast. Uw pakket is eenvoudig aan te passen naar het belgedrag binnen uw onderneming, of dit nu toe- of afneemt.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over VoIP-bellen in uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.