Blog

Vanuit Skarabee woningen doorplaatsen op mijn website

20 mei, 2015

Marble Systems heeft speciaal voor de makelaars een nieuwe koppeling gemaakt. Met de nieuwe API- koppeling in het CMS is het mogelijk om automatisch woningen en kavels vanuit Skarabee naar uw eigen website door te plaatsten.

Wat is Skarabee?
Skarabee ontwikkelt software voor vastgoedmakelaars en zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen bij een makelaar bewaakt worden. Hierdoor is de werkmethode, die bij elke makelaar anders is, goed georganiseerd in een softwaresysteem. In dit softwareprogramma kunnen verschillende medewerkers inloggen, zodat zij ook toegang hebben tot de dossiers en het woningaanbod. Skarabee biedt hiernaast controle, zo heeft u inzicht in de omzet en resultaat en dat al uw klanten correct zijn behandeld. Het is mogelijk om al uw huizen en kavels overzichtelijk in het softwareprogramma in te voeren. Hierdoor heeft u altijd zicht op de reacties en interesses op uw huizenaanbod. Skarabee is dus het complete softwarepakket voor makelaars.

Marble Systems en Skarabee
Met CMS Makelaar van Marble Systems is het mogelijk om de woningen die u in Skarabee heeft ingevoerd automatisch door te plaatsen naar uw eigen website. Dit bespaart elke makelaar veel tijd: u hoeft niet meer elke woning of kavel over te typen, of telkens uw website door te lopen om verkochte of verhuurde huizen van uw site te verwijderen.

Marble Systems en Makelaarssoftware

Marble Systems is al enige tijd bezig om software voor makelaars en met makelaars te ontwikkelen. Zo sluit ons software aan op specieke wensen. Op deze manier is CMS Module Huizen tot stand gekomen. Met deze website is het voor de makelaar gemakkelijk een website te onderhouden en houdt de makelaar tijd over voor de verkoop en taxatie van huizen. Met de nieuwe koppeling komen de makelaars van Nederland nog verder tegemoet met hun bedrijfsvoering. Al verschillende makelaars hebben een website laten maken door Marble Systems, kijk maar eens bij onze projecten!

Marble Systems en branche websites
Marble Systems werkt altijd vanuit de wensen van de opdrachtgever en verschillende branches, zoals de makelaardij. Maar ook voor de agrarische sector zijn er reeds verschillende koppelingen gemaakt met verkoopsites zoals Agriplaats.nl en Marktplaats.nl. Maar ook voor de wielerbranche zijn er koppelingen mogelijk met
www.cyclesoftware.nl, zoals bij www.cc5311.nl heeft plaatsgevonden.

Werkt u met branchegerelateerde software waarbij koppelingen naar uw eigen site wensbaar zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag wat de mogelijkheden voor uw website zijn! Volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.