Blog

Reparatie van laptop en computer

25 maart, 2015

Marble Systems is niet alleen de juiste partner voor CMS- en CRM-systemen of voor het maken van een website. U kunt ook bij ons terecht voor een computerreparatie of laptopreparatie. Wij helpen u ook met het verwijderen van een virus, het opschonen van uw trage computer of met het verwijderen van malware. Ook voor hardware-problemen op uw laptop of computer staat Marble Systems voor u klaar.

Laptop of computer stofvrij maken
Het stofvrij maken van uw laptop is erg belangrijk. U kunt uw laptop of pc zelf stofvrij maken, maar het gevaar is dat u uw systeem beschadigt. Marble Systems maakt uw laptop op een professionele manier schoon zodat er geen schade ontstaat. Als uw laptop stofvrij is gemaakt, zal deze minder geluid produceren, wordt uw laptop minder snel warm en uw laptop valt niet meer uit. Door uw laptop of computer stofvrij te maken wordt deze sneller.

Laptop of computer malware vrij
Marble Systems verwijdert ook malware. Dit is ongewenste, schadelijke software. Malware verzamelt gevoelige informatie op uw systeem zoals wachtwoorden en e-mailadressen. Adware is een type Malware, hierdoor heeft u veel spam en reclame (advertenties) op uw computer. Marble Systems verwijdert met professionele software alle malware, verwijdert Adware en installeert de juiste bescherming op uw pc of laptop.

Laptop of computer virusvrij
Uw computer of laptop virusvrij maken? Dit doet Marble Systems ook! Wij zijn officieel ESET dealer. Hierdoor beschikken wij over de nieuwste virusscanners. U kunt ESET antivirusscanners in onze webshop bestellen en zelf installeren. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen!

Trage laptop of computer sneller maken
Marble Systems kan uw langzame computer of langzame laptop sneller maken. Door een update van uw systeem werkt alles weer zoals toen uw computer nieuw was. Uw computer of laptop wordt niet alleen sneller, maar ook veiliger. U bent weer beschermd tegen de nieuwste virussen en ongewenste software (mallware). Natuurlijk kunnen wij ook uw computer opnieuw installeren, het is mogelijk om al uw bestanden te behouden, zodat u meteen weer verder kunt werken op uw computer of laptop.

Marble Systems en computer en laptop reparaties
Bij Marble Systems kunt u zelf eenvoudig een reparatie inplannen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Kijk maar eens op onze site bij reparatieservice. U geeft zelf aan wanneer de reparatie bij u uitkomt. Lukt het niet om de laptop langs te brengen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen we namelijk softwarematige problemen op afstand oplossen!

Marble Systems houdt van duidelijkheid. Zo hanteren wij vaste prijzen voor de reparatie van uw PC of laptop. U vindt de tarieven op onze site. Als de prijzen afwijken van deze standaardtarieven ontvang u natuurlijk eerst bericht.

Marble Systems is ook uw computershop! In onze webshop kunt u eenvoudig een nieuwe laptop of nieuwe computer bestellen. Natuurlijk helpen we u graag persoonlijk met de installatie van uw laptop of PC. Heeft u andere wensen voor een nieuwe laptop of PC? Neem dan vrijblijvend contact op! Onze verkopers geven u graag advies over een nieuwe computer of laptop.