Blog

Nieuwe winkel, website, webshop en zakelijk netwerk voor Cycle Center 53-11

19 april, 2015

De afgelopen tijd heeft Marble Systems aan een groot project gewerkt! Cycle Center 53-11 opende namelijk de grootste fietsenspeciaalzaak “Bike Experience Center” in Zaltbommel. Marble Systems heeft niet alleen de website www.cc5311.nl met uitgebreide webshop ontwikkeld, maar heeft ook het complete zakelijke netwerkbeheer aangelegd!

CC 53-11 is al jaren bekend terrein voor wielrennend Nederland. Alan van Tuyl, zoon van Gijs van Tuyl, runde deze winkel al enkele jaren in Bruchem. Maar nu werd het tijd om het nieuwe pand van ruim 3400 vierkante meter in Zaltbommel te openen.

Website en Webshop Cycle Center 53-11

De website en webshop van Cycle Center 53-11 zijn gemakkelijk te onderhouden. Het CMS-systeem van Marble Systems is zo ontwikkeld dat iedereen - ook het personeel zonder ervaring met CMS - producten met productbeschrijvingen kan toevoegen.

Maar deze webshop gaat nog verder: In het CMS-systeem zijn koppelingen geïntegreerd. Vanuit het CMS-systeem worden de artikelen met één druk op de knop als marktplaatsadvertenties geplaatst. Door middel van de integratie via www.goedgeplaatst.nl worden alle producten in de juiste categorie van marktplaats gezet.

De website is gekoppeld met Cycle Software. Hierdoor is de complete voorraad in één systeem gebracht. Is een artikel in de winkel uitverkocht? Dan wordt de advertentie op marktplaats en het product op de website automatisch verwijderd. Zo wordt er op een eenvoudige manier nog meer winst uit de webshop en online verkoop gehaald!

Zakelijk Netwerkbeheer

Marble Systems heeft voor Van Tuyl het hele pand voorzien van een compleet nieuwe kabelstructuur en wifi-verbindingen. Marble Systems heeft gebruik gemaakt van 2 internetlijnen: ADSL en SKYDSL. SKYDSL is een internetverbinding via de satelliet. Zodra er één verbinding te zwak wordt of wegvalt neemt de andere verbinding het automatisch over! Zo is er altijd een goede internetverbinding. Ook heeft Marble Systems het hele pand voorzien van nieuwe laptops, computers en pinautomaten. Zo is het mogelijk om op verschillende plaatsen in het pand van 3400 vierkante meter af te rekenen.

VoIP-telefonie

Cycle Center 53-11 maakt in het nieuwe pand gebruik van het nieuwe bellen. Marble Systems heeft het hele pand voorzien van VoIP telefonie, het bellen via internet. Elke afdeling van het nieuwe pand heeft eigen toestellen met een belplan. Hierdoor kunnen de afdelingen kosteloos intern telefoneren en doorverbinden.

Marble Systems en uw onderneming

Ontdek zelf de website met webshop van www.cc5311.nl! Wilt u ook een webshop met koppelingen naar andere verkoopsites om zo meer uit uw webshop halen? Wij hebben ervaringen met koppelingen naar www.marktplaats.nl , www.funda.nl en www.jaap.nl. Heeft u interesse om uw webshop te koppelen naar andere verkoopsites? Neem vrijblijvend contact met ons op via (0418)- 56 10 56 of info@marblesystems.nl. Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek maken wij geheel vrijblijvend een offerte. Wilt u ons CMS alvast zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een demo aan.