Blog

Meer winst uit webshop

14 juni, 2015

Steeds meer ondernemers beginnen een webshop om online meer omzet te halen. Het lijkt zo makkelijk: uw producten met gratis webshop software online zetten en klaar. Natuurlijk is dit een goed begin maar met Marble Systems haalt u veel meer resultaat uit online verkoop!

Meer winst uit webshop
De laatste jaren is Marble Systems bezig met de ontwikkelingen van automatische xml-koppelingen. Hierdoor wordt de productinformatie uit uw bedrijfssoftware automatisch op uw webshop gezet of vanuit CMS automatisch op marktplaats.nl, agriplaats.nl of andere verkoopsites gezet. Hiermee bespaart u als ondernemer niet alleen veel tijd omdat u de advertenties niet hoeft te kopiëren, maar uw aanbod wordt tegelijkertijd landelijk aangeboden op deze populaire verkoopsites. Bekijk onze verschillende pakketten met webshop software.

Uw webshop op een hoge plaats in Google
Als online ondernemer weet u dat een hoge plaats in Google zeer belangrijk is. Deze plaats in Google wordt op verschillende manieren bepaald. Marble Systems heeft al diverse klanten geholpen om hun webshop op hogere plek in Google te krijgen. Samen met u bepalen we de strategie die aansluit om uw onderneming, branche en (potentiële) klanten. Dit SEO-plan kunnen wij geheel of gezamenlijk voor u uitvoeren en analyseren. Hiermee blijft u uw concurrenten altijd voor in Google. Ook begeleiden wij uw met Google Advertenties (SEA). Wij stellen Google Adwords in maar zullen dit ook analyseren en aanpassen. Zo houdt u meer tijd over voor uw onderneming, terwijl er blijvend aandacht wordt besteed aan Online Marketing.

Webshop laten maken
Marble Systems werkt niet met standaard templates zoals bij een gratis webshop. Elke onderneming is uniek, dus elke website of webshop moet ook uniek zijn! Marble Systems heeft al jaren ervaring als website maker en webshop maker. Hierdoor kunnen wij uw wensen snel realiseren. Zo is uw webshop snel online.

Webshop in Responsive Design
Wij maken uw webshop in Responsive Design. Hiermee wordt de webshop altijd weergegeven zoals u dat wil, met welk apparaat de website ook wordt bezocht. Zo komt uw professionele webshop altijd professioneel over!

Marble Systems en uw webshop
Wilt u ideeën voor een webshop opdoen? Kijk eens bij onze opgeleverde webwinkels en zie wat er mogelijk is met diverse koppelingen. Staat uw gewenste webshop of koppeling er niet bij? Neem contact met ons op, we kijken graag wat er mogelijk is!

Heeft u interesse in een webshop van Marble Systems? Kijk eens op onze website voor meer informatie over een webwinkel laten maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kosten van uw webshop. Wij helpen u graag om meer winst met uw webshop te behalen.