Blog

Marble Systems, sponsor van Samenloop voor Hoop

02 juni, 2015

Zaterdag 6 juni en zondag 7 juni vindt de Samenloop voor Hoop Bommelerwaard plaats bij Kasteel Ammersoyen. Tijdens dit evenement wordt er massaal stilgestaan bij de gevolgen en impact van kanker maar nemen saamhorigheid en troost ook een belangrijke plaats in. Maar er wordt niet alleen stilgestaan. Verschillende teams zullen 24 uur lopen om zo geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Wat is Samenloop voor Hoop
Tijdens de Samenloop voor Hoop lopen verschillende teams van 10 – 15 personen afwisselend 24 uur! Er wandelt altijd 1 teamlid over de baan als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Voorafgaand aan deze sponsorloop heeft iedere team zo veel mogelijk geld ingezameld door zich te laten sponsoren. Tijdens het wandelen organiseren de team ook allerlei activiteiten in een eigen kraam. Zo worden er loten of eigengemaakte producten verkocht om nog meer geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Informatie SLVH Bommelerwaard
Meer informatie over Samenloop voor Hoop en de verschillende activiteiten tijdens dit evenement vindt u op de website bommelerwaard.samenloopvoorhoop.nl of volg de Samenloop voor Hoop op Facebook of Twitter voor het laatste nieuws.

Omdat Marble Systems, webdesigner in Bruchem dit evenement in de strijd tegen kanker een enorm warm hart toedraagt, sponsort Marble Systems het volledige internet en netwerk tijdens dit evenement. Ook wensen wij de organisatie, alle vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers een zeer geslaagde Samenloop voor Hoop 2015!