Blog

Google Translate Plugin TinyMCE

03 mei, 2015

Het vertalen van website teksten kost veel tijd! Marble Systems heeft de oplossing gevonden en geïntegreerd in onze CMS-software van Marble Systems! Met een paar klikken op de knop vertaal je een website naar welke taal u ook wilt. Wij hebben namelijk een Google Vertaal-plugin ontwikkeld. Zo kunt u met Google Translate uw website snel vertalen naar het Frans, uw website vertalen naar Duits, of uw website vertalen naar Engels.

Website met Google Vertalen plugin
Met de nieuwe translate plug-in in het CMS van Marble Systems wordt het heel gemakkelijk om websiteteksten te vertalen met behulp van Google Translate. In de rechterbovenhoek van ons bekende CMS-programma vindt u het logo van Google Translate. Wanneer u hier op klikt, wordt uw website automatisch vertaald naar elke taal, zo heeft u snel een website in verschillende talen!

Marble Systems en websites vertalen
Wij zitten als website maker dus niet stil. Omdat wij meedenken vanuit de ondernemer, ontwerpen wij websites met handige plug-ins zoals de Google Translate Tool. Zo wordt het voor u eenvoudig om uw website te vertalen met Google Translate en is uw website in meerdere talen beschikbaar.

Internationale website laten maken
Marble Systems maakt als webdesigner ook websites met speciale wensen, zoals internationale websites. Met deze websites het mogelijk is om meerdere talen toe te voegen. Met de nieuwe vertaal plugin kunt u zelf teksten voor website vertalen naar Engels, Duits of Frans en is uw website beschikbaar in meerdere talen.

Zo heeft Marble Systems al voor verschillende branches websites ontwikkeld. Een voorbeeld is de makelaarswebsite www.expatdatabase.nl, deze website is zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar. Met de vertaaloptie voor uw website kunt u elke taal kiezen!

Marble Systems' Google Translate Plugin
Heeft u ook interesse in een website met een vertaal plugin of een internationale website? Neem dan contact op met Marble Systems, webdesigner. (E-mail info@marblesystems.nl , telefoon 0418- 561 056) Wij vertellen u graag hoe deze Google Translate-plugin werkt, en geven u graag advies over een meertalige website! Natuurlijk kunt u online een demo aanvragen en zelf ervaren hoe onze websites voor ondernemers werken.