Blog

Cloud Back-up

09 april, 2015

U heeft het vast wel een keer meegemaakt. Uw computer is gecrasht of gestolen en al uw bestanden zijn kwijt. Niet alleen uw documenten maar ook uw administratie en de favoriete vakantiefoto`s zijn niet meer terug te halen… En natuurlijk is er geen back-up gemaakt.

Marble Systems helpt u graag om dit te voorkomen! Bij ons is het mogelijk om uw gegevens op te slaan in de “Cloud”. Dit betekent dat al uw gegevens veilig staan opgeslagen op betrouwbare servers. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verliezen van uw documenten of dat er misbruik wordt gemaakt van uw privacygegevens. Daar zorgen wij voor!

Door Back up in de cloud staat uw data veilig online opgeslagen. Cloud Backup maakt dus geen gebruik van een extra harde schijf op computer in dezelfde ruimte als uw computer. Door data opslag in de cloud zijn uw gegevens dus ook veilig bij diefstal of brand. Wij gebruiken natuurlijk een veilige en betrouwbare opslag. Uw bestanden online opslaan is daarom een veilige methode om uw gegevens te back-uppen.

Wij zorgen ervoor dat ons backup programma goed bij u aansluit. Zo kunt u al instappen vanaf 100GB voor slechts €9,95 per maand. Ons back-up programma zeer gemakkelijk uit te breiden: iedere 100GB bij dit basispakket kost dan €4,95 per maand. Zo betaalt u voor onze back up software alleen wat u gebruikt!

Weet u niet hoeveel online opslag u nodig heeft? Onze medewerkers kunnen u hier in adviseren. Natuurlijk is het mogelijk om uw online opslag uit te breiden of te verminderen. Zo betaalt u voor uw online opslag alleen wat u nodig heeft.

Marble Systems en Cloud Back-up

Marble Systems neemt de zorgen over uw data-opslag graag van u weg. U kunt natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen wat Marble Systems in de Bommelerwaard op het gebied van back-up in de cloud voor u kan betekenen. Besluit u om gebruik te maken van Cloud Backup, dan betaalt u €9,95 voor 100GB per maand, iedere extra 100GB is slechts €4,95 per maand extra.